Mangel på Rottedyrlæger på Sydsjælland

Din egen erfaring med en dyrlæge på Sjælland. Gode historier og skrækhistorier postes her - på den måde kan vi formidle vores erfaringer videre, så vi undgår besøg hos dem, som bare ikke kan håndtere vores små venner.

Moderators: Rakkaus, Lylle My, Alenya

Post Reply
Chrissy
Fast Rotteforum Inventar
Posts: 2074
Joined: Sun Nov 30, 2003 5:26 pm
Location: Møn
Contact:

Mangel på Rottedyrlæger på Sydsjælland

Post by Chrissy » Sat Dec 25, 2004 4:03 pm

Jeg har en rotte, som har fået en byld, pga. en klo. Så ville jeg lige ringe og høre, en af vores dyrlæger, hvad jeg evt. selv kunne gøre..såsom klemme betændelsen ud og rense såret med klorhexidin og give Baytril osv. Også fordi det er midt i helligdagene, så man kan ikke sådan komme til dyrlægen, medmindre man er villig til at ofre en formue..

Dyrlægevagten, som hed Erik og boede i Lundby på Sydsjælland, vidste intet om rotter. Han sagde ligeud, at han da havde en ude i stalden, som ville på et hak med spaden, hvis han så den. Han havde i de 15 år, han havde praktiseret aldrig behandlet en rotte og kunne ikke se, at han skulle interessere sig for deres sygdomme nu..Jeg påpegede, at interessen var ny her i DK, men at den var stigende, så der i fremtiden ville komme flere med rotter til dyrlæger..Men han sagde bare, at jeg kunne henvende mig til dem der havde specialiseret sig, inde i KBH..temmelig langt at tage, når man bor på Møn. Men han henvite tilsidst til en dyrlæge i Tappernøje, som havde med smådyr at gøre..

Hun hedder Dorte Jacobsen. Hun var temmelig kort for hovedet, da jeg spurgte hende om hun havde forstand på rotter..Hun sagde direkte:"Jeg har ikke tid til at blive eksamineret nu, jeg har faktisk travlt, men hvis du har et konkret problem, så kan du komme med det" vældig sympatisk person..Har jeg lige lyst til at komme til hende med mine rotter..nej vel, det tror jeg heller ikke..

Det skal lige siges, at dyrlægerne på Møn heller ikke er meget bevendte, når det drejer sig om rotter..Der er en enkelt kvinde, som har været sød og ringet til Snapdragon for at få gode råd, da jeg var der i sommers..men resten er ligesom ham fra Lundby....Det samme gør sig gældende med krybdyr...det interessserer dem ikke et hak...

Men hvad pokker skal jeg og andre hernede sydpå gøre..Der må da for pokker være nogle dyrlæger, der har forstand på rotter og/eller krybdyr, som er lyttende, som Erik på Blågården. Det kan da ikke være rigtigt, at der er så stor forskel, på dyrlæger, rundt omkring..

Hvis der sidder nogle med gode erfaringer fra dyrlæger nede sydpå, så vil jeg rigtig gerne høre om dem..
Christina Frisdahl Faurbye

stine-bine
Super Rotte Entusiast
Posts: 429
Joined: Mon May 30, 2005 6:19 pm
Location: sydsjælland/vordingborg

Post by stine-bine » Fri Aug 05, 2005 3:18 pm

benedsen i ørslev.... lidt uden for vordingborg....
ved godt det ligger lidt langt fra møn...
men han er god... også til rotter.....
skal ha' aflivet min den gamle hos ham om ikk såå længe....
sååå du kan roligt tage hen til ham...

dog ska du passe lidt på hans sekretær...
hun er lidt weird... :roll:
Last edited by stine-bine on Wed Jan 25, 2006 8:39 pm, edited 1 time in total.
just stine 2001

Elsa
2 Stjernet Rottemedlem **
Posts: 101
Joined: Sun Jan 22, 2006 1:03 pm
Location: Næstved

Dyrlæger på Sydsjælland

Post by Elsa » Wed Jan 25, 2006 8:18 pm

Ja, man bliver så rasende, når dyrlæger er så arrogante! Om det drejer sig om en hest eller en rotte bør være underordnet! De skal f...g...mig respektere dyret og dets mennesker!

Jeg kan anbefale Næstved Dyreklinik på Gallemarksvej i Næstved.
Anne og Torben
er ikke specialister i rotter, men de behandler dyrene med kærlighed og respekt, og de bliver ikke sure over opringninger på sære tidspunkter eller hoved- og haleløse spørgsmål .
Elsa Mortensen

stub
DTF Forum Medlem
Posts: 11
Joined: Mon Aug 01, 2005 5:47 pm
Location: nykøbing f.

Re: Mangel på Rottedyrlæger på Sydsjælland

Post by stub » Sun Aug 13, 2006 10:41 am

guldborgsunds dyrehospital nykøbing falster. de er gode efter min mening ihvertfald. det er dem jeg bruger og de har lige så meget forstand på rotter som alle andre dyr.
elsker mor åse, inger, trut-yvonne, asta, viggo og mini-edvard..
og selvfølgelig amanda og edvard den store som sidder oppe i himlen.

cammilla
3 Stjernet Rottemedlem ***
Posts: 161
Joined: Tue Dec 13, 2005 6:51 pm
Location: Næstved

Post by cammilla » Sun Aug 13, 2006 11:36 am

jeg vil give elsa ret, dyrlægerne på gallemrksvej i næstved er rigtig gode, nu har jeg aldrig haft mine rotter der, men jeg har haft mine fritter der og de var rigtig søde og vidste lige hvad de drejede sig om, hvorimod herfølge dyreklinik ville jeg
ALDRIG anbefale til nogen, bestemt ikke folk der har mindre dyr, jeg var superglad for dem for flere år tilbage men efter der er blevet skiftet ud i dyrelægerne er jeg bestemt ikke tilfreds længere...
hilsen mig og alle dyrene

filimus
DTF Forum Medlem
Posts: 6
Joined: Tue May 15, 2007 11:28 am

Post by filimus » Tue May 15, 2007 1:05 pm

Fakse Dyrehospital har dyrlæger der har lidt forstand på rotter, men vær obs på de er h... dyre. kom med en forkølet rotte, 8 min og 10 ml Baytril senere blev jeg 601,25. kr fattigere.

User avatar
AC
Senior Rottemedlem
Posts: 898
Joined: Tue Apr 17, 2007 5:46 pm
Location: Randers

Post by AC » Tue May 15, 2007 5:28 pm

OMG :shock:
Jrg skulle kun betale 230,- for at få min forkølede rotte 'ordnet'.

Nå. Men jeg tænkte på at hvis du kun skal tale i telefon med lægen, er det så ikke ligemeget hvor i landet vedkommende befinder sig?

Vorup Dyrehospital, Randers har døgnvagtorning, så jeg tror ikke de bliver overraskede hvis du ringer på et underligt tidspunkt. Her er nummeret: 86 41 78 00
-> AC

User avatar
niller88
DTF Forum Medlem
Posts: 35
Joined: Sun Jul 12, 2009 12:11 pm
Location: nykøbing f
Contact:

guldborgsunds dyrehospital nykøbing falster. de er gode efte

Post by niller88 » Wed Jul 15, 2009 3:52 pm

det med du siger de kan m alle dyr vil jeg ikke giv dig ret i jeg har reingt til dem en del gang og rotter ville de slet ikke sagde de ik havde forsat på det og jeg havde et guld hamster der var ved af dø de sagde de godt kunne kigge på hende men de kunne nok ik gøre noget så
elsker mine rotter ja og min mand hehe

Post Reply